tisdag 1 juli 2008

Lite smått & gott!Min gulliga svägerska har gjort en liten beställning på en barnväska, en sommarklänning och en väska till sig själv. Hon hade nog tänkt sig att ge bort dom två förstnämnda och visst är det roligt när hon tänker på mina grejor som presentartiklar...alltid lika roligt när ens grejer kommer ut i stora vida världen. Hoppas att dom blir omtyckta av sina nya ägare!

Den gröna blomsterväskan är tänkt till henne själv, så det blir ju en perfekt sommargåva från mig till henne. Som sagt, denna modell är ju en ypperlig allt-i-allo väska som funkar i alla lägen.

Sist, men inte minst, har jag äntligen lagt ut en bild på min dotter i Give and Get-gåvan. Hon blev jättefin i sin nya klänning. Tack än en gång min hemlis-vän. Snart är det dax att avslöja dig:)

7 kommentarer:

linnzan sa...

Vad söt hon blev i klänningen! Kul att den passade. Kul med beställningar som ska bli presenter, då vet man att det är uppskattat. Klövertyget är ju bara helt underbart fint.

OttoPippi sa...

Vad roligt att dina saker sprids för vinden. Så fina allihop! Och vilken fin hemlis-klänning du fått!!

Anonym sa...

Vad skönt att klänningen passade!!! Jag har varit så orolig!!!
//Din hemlis

jejja_79 sa...

klänningen blev verkligen super på. Och kul att få iväg lite grejor på andra håll, kanon =)

Anonym sa...

Åh jag är så glad, har inte hunnit hämta ut dem på posten än, har fullt ställ på jobbet. Så att få tjyvkika så här är jätte kul, du min kära svägerska är helt fantastiskt duktig.
Tycker att du borde göra små fina visitkort med blogg adressen så kan jag lägga dem på jobbet, vi har ju ändå 600 barnfamiljer som passerar per dag under högsäsong!
Kram och jättetack. /Elin väldigt stolt svägerska!

Anna sa...

hej du! fina saker du gjort!! Skall sy lite här då jag med :-D /Anna (som var med på Hofsnäs i Lördags)

GoSi sa...

Va´glad jag blir när du kommer med så fina ord svägerskan min! Det är nästan så att jag blir lite rörd:)

Anna: Så roligt att du kikade in på min blogg! Jag ser fram emot "Annas lilla Syblogg" nu, så att jag får se det du har sytt:) Kollade du Knåpmoderns mönster på väskan? Den är busenkel och super! Ha det gott!