onsdag 9 juli 2008

Omlottis med holkärm!
Min första omlottklänning med holkärm är avklarad... Tycker det är så himla gulligt med sådan ärm och var tvungen att pröva det på en omlottklänning, som är en av mina favoritmodeller. Ganska så okej tycker jag och tyget, som är ett loppisfynd, gillar jag också starkt så nu tillhör nog denna nysydda klänning en av mina favoriter för tillfället:)

Igår blev det bestämt på riktigt..., jag ska ha en liten utställning med mina sydda alster i "Björnhyltans Växthus" i Ambjörnarp i augusti. Det är en gårdsbutik med försäljning av ekologiska grönsaker och blommor. Paret som driver denna verksamhet tyckte att mina produkter som är gjorda av återvunna tyger skulle passa bra att ställa ut en tid hos dom i deras växthus. Så skojsigt!!! Jag hade aldrig varit på Björnhyltan innan och jag blev enormt förtjust i stället på en endaste gång, lugnt, fridfullt och ett härligt bemötande.

Paret har inrett en del av växthuset till ett mysigt ställe med gamla fina sittplatser där man kan fika eller bara lyssna på vattenfallet samtidigt som man tittar sig runt på underbara växter. Härligt!

Det har ju varit en ganska saftig sytorka för mig den sista tiden, men nu måste jag sätta igång så jag har lite att visa upp. Denna klänning är gjord för detta syfte om jag nu inte norpar den själv till min stackars klänninglösa lilla stackare här hemma:) Hon har ju som sagt inte några sedan innan:)

Grundmönstret kommer ifrån "Sy till barnen", men det är ju endel ändringar med tanke på ärmen.

10 kommentarer:

Gulligan sa...

Underbar!! Vad roligt med en utställning!! Grattis!!

Syster Blå sa...

Verkligen jätte fin! Grattis till utställningen!Kul!//L

linnzan sa...

Jättefin, och läckert tyg! Grattis till utställningen, verkligen roligt!!!!!!

OttoPippi sa...

Fin känning!! Grattis till utställningen på "Björnhyltans Växthus". Är det färsäljning då också? I så fall lycka till!!! :-)

á Yeliqa sa...

Men så kul och lycka tillmed utställningen:)
Tycker att klänningen blev jättefin. Jag älskar holkärmar :)

Malin sa...

Vad skoj med utställningen!
Verkligen superfin klänning!
Älskar också denna modell. Idéerna börjar genast poppa upp i huvudet...

s n o r k sa...

Åh så fin!
Har inte provat holkärm...hmmm.....idéerna börjar smyga sig på här......
Kram Linn

GoSi sa...

Tackar för alla snälla ord, alltid lika roligt att läsa! Ja, det ska bli super roligt med utställningen och vi får väl se om det blir något sålt:)

Kia sa...

vad fint med holkärm på omlottisen, och var underbart att få ställa ut :-)

tyget ser oxå helt bedårande ut!

Ett Tu Tre sa...

Stort grattis till utställningen, så roligt för dig. Och klänningen är jättefin, jag tycker precis som du att holkärm är jättefint.
(Den röda klänningen i inlägget ovan är också jättefin!)