onsdag 25 juni 2008

Skötväskan klaar!En kär vän väntar på tillökning, och då ville hon beställa en GoSi-skötväska till miniknoddens alla prylar. Hon kom hit med tyg (Åhlens) för ett bra tag sedan, men ändå har jag inte fått mig för att avsluta projektet. Självklart började jag redan spåna på mönster och klippte ut delar dagen efter, men sedan har det blivit liggande, som vanligt. Nu är den i alla fall klar, och jag blev nöjd med resultatet. Har nog en aningens för tjockt mellanlägg för att det skulle vara riktigt lättsytt med mina vanliga hushållsmaskin, så visst, sprätten har varit framme även denna gång:)

En helt vanlig modell med ett par innerfickor för blöjor, våtservetter och någon matburk. Jag har även satt en ficka på utsidan för tex vattenflaska så att den är lättåtkomlig. Axelbandet har jag valt att inte göra så långt, så att den är snygg att bära för mamman. På min vagn funkar den att hänga på styret i denna längd, men för säkerhetsskull har jag sytt dit kardborreband vid sidorna så att det går att snurra dem runt en bredare vagn.

Nu är det bara till att vänta på en liten bebis...ska bli så skojsigt!

18 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Alltså WOW vilken snygg skötväska!!! Blir alldelens sjuk av avund trots att jag har stora barn nu:) Tyget var ju fantastiskt snyggt :)

OttoPippi sa...

"en helt vanlig modell" skriver du :-) :-) Ursnygg och exklusiv skulle jag kalla den!! :-)

Anonym sa...

Snygg! Måste nog också ta tag och göra mig en skötväska jag blir ju så inspirerad!!! (Visst kan vi utöka timmarna på dygnet så man hinner sy lite mer) :-)

Retro Elephant sa...

Oj vad fin! :) Du kan verkligen sy väskor du!

linnzan sa...

Vad fin den blev! Och snyggt tyg. Mottagaren kommer att bli jätteglad

Gulligan sa...

Vad duktig du är!!Vad snygg och vad praktiskt med många fack! Det saknar jag i min köpe-skötväska!

Anonym sa...

Tyget är SJUKT snyggt, var det av vaxliknande material? Jag håller på och spånar på att sy en ryktkorg till dottern att ta med på tävlingar och det tyget skulle ju inte sitta fel! Tycker jag! Frågan är vad hon tycker...?!
Väskan ser väldigt proffsig ut i utförandet och säkert mera praktisk än köpeväskor. Vi hobbysömmerskor lägger ju ner lite mera själ i våra alster, om man säger så...
/June på www.junebacken.se

GoSi sa...

Tack för alla snälla kommentarer, alltid lika roligt att få!

June: Ja, det är ett vaxliknande tyg. Väldigt snyggt men ändå praktiskt:)

Anonym sa...

Det är jag som kommer bli den glada ägaren till väskan!:-) Den blev verkligen superbra!! Den kommer vi använda flitigt framöver! Kram kompis!

SKROTdesign sa...

Hejsan
Jag är nybörjare på syfronten och har länkat till dig som en av mina inspirationsbloggar. Hoppas det är ok :)

GoSi sa...

Skrotdesign:Det är väl klart att du får länka till mig, bara roligt! Ska ta mig en liten titt hos dig också:)

florin sa...

Den var verkligen snygg! Å ser så välsydd ut. Sen blir gör den sig extra bra när man gillar tyget lika mycket som jag gör!

Syster Blå sa...

Hej!Jag är mycket imponerad av din väska! Jätte fin!

Är nybörjare i både bloggvärlden & syvärlden. Har länkat till dig under rubriken “Inspirerande bloggar”! Hoppas att det är ok! ?=O) //L

Sygryn sa...

Vilken fin väska! Hittade dig via syster blå. Har också precis börjat syblogga, kika gärna in! Ska lägga till gig på min lista!

Naíma´s sa...

Åh så fin! Gillar allt med den här väskan.Har själv inte vågat mej på någon skötväska ännu, men snart. Vilken otrolig inspirationskällar du är:)

BONGI sa...

oj, oj, oj -den väskan var riktigt snygg!! Blir helt impad!!

Anonym sa...

Hejsan!

Man kan inte få lägga beställning på en?

Hittar inget i butikerna som jag riktigt gillar (tråkigt!) och kan inte sy om så mitt liv hängde på det!

Ha det gott!!

Mvh Maria

Anonym sa...

Såg denna väska live idag och blev helt kär i den!!! Ägarinnan tipsade om din blogg och jag slängde mig på datorn för att imponeras ännu mer av dina saker.
Hit kommer jag gärna igen!!!
Fotografen