måndag 19 maj 2008

Spackling och åter spackling!

Jag är så himla dålig på att lägga in bilder när kläderna sitter på, men här kommer en när lilltösen har sin fina uggleklänning. Vi var på barnkalas i helgen, och då måste man ju vara så här fin:)

Sen är det bilder på min kommande syateljé. Vi har tagit bort våra gamla garageportar och satt dit nya fönster och ny dörr och håller nu på för fullt att fixa till resten i mitt hobbyrum. Klinkersplattorna är äntligen lagda, men syns tyvärr inte på bilden för allt täckpapper, vi har nämligen spacklat för fullt ikväll. Gubben min är målare och gör antagligen jobbet dubbelt så fort och så mycket bättre än jag, men ändå envisas jag med att hjälpa till. Det är ju så roligt att se hur det förändras, och så är det kul att kunna säga att man själv har bidragit med endel, elle hur?

Nästa steg är att måla väggar, och jag håller på för fullt att hitta någon snygg kulör. Det är så himla svårt med färger, de blir ju alltid mycket starkare och intensivare på väggen än på den lilla färgkartan. Vi får se hur det kommer sluta. Jag kommer antagligen visa slutresultatet senare!

4 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Åh vilken lyx med en egen syateljé. Det kommer att bli kanonbra det där och frågan är om du någonsin kommer vilja kliva ut därifrån :) Ser fram emot hur det kommer att se ut när det är klart

Naíma´s sa...

Vilket syrum det kommer att bli! Rena lyxen :) Ska bli kul att se när det är klart.
Uggleklänningen är jättefin på.

Gulligan sa...

Vad lyxigt! Spännande att se när det blir klart! Klänningen var så fin på!
Jag har en utmaning till dig på min blogg!

BONGI sa...

Oj, oj, oj två härliga saker i samma inlägg; en härlig uggleklänning och ett härligt syrum-to be!! Den som ändå hade ett sånt syrum - ska bli kul att se det klart!