lördag 31 maj 2008

Dagens loppisrunda!Jag är så nöjd med dagens utflykt, har hittat precis vad jag sökte. Det är ju inte ofta man har tur, men idag åkte jag bara en snabbsväng till en loppis här i krokarna för att kika efter sådana här stolar. Det första jag ser på gårdsplanen när jag svänger in är två uppställda stolar...och precis sådana som jag var ute efter! Då blir man glad!!! Det är ju lite att fixa med innan dom blir tipptopp, men det är det värt!
När jag ändå var där så var jag ju bara tvungen att gå och titta på deras textilutbud, och där fanns lite smått och gott också. Köpte på mig lite så jag kan sy små söta omlottklänningar, min stora favorit just för tillfället. Ska bara få tillbaka lite skaparglädje igen...känns lite trögt nu i sommarvärmen:)

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Stort grattis till loppisfynden!!! Man bli bara så glad när man hittat något man sökt efter!! Ser även fram emot sötaomlottklänningar i dessa tyger :-)

jejja_79 sa...

grattis till fynden. Man mår ju som bäst i solsken och när man har fyndat eller hittat det man verkligen söker efter.... grattis än en gång och jag ser fram emot omlottisar i fyndtygerna... =)

Gulligan sa...

Vilka härliga fynd!! Grattis!!!!

Naíma´s sa...

Vilka fynd! Grattis Håller med att det är segt att sitta och sy nu i sommarvärmen.

florin sa...

Vilka fynd! Helt galet ju... Grattis!

Kia sa...

åh vilka fynd. GRATTIS!