onsdag 30 januari 2008

Resultatet blev stentvättat!


Köpte ett tunt och behagligt jeanstyg, som från början var mörkt och hade en ganska så obehandlad look...men det ändrade sig i tvätten! Som ni ser så blev tyget väldigt ljust och flammigt efter en omgång i maskinen...ser helt enkelt stentvättat ut.


Jaja, pojken tyckte om dom ändå, och det funkar ju alltid till dagis.

6 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Hm, vilken överraskning...Såna kan man ju klara sig utan. Jag kom över ett fint tyg och sydde en klänning till tjejen men efter en tvätt i 40 grader så fick tyget vita ränder. En oönskad effekt så klänningen åkte i soptunnan.

GoSi sa...

Ja, det här är väl nästan ett soptunneplagg också...som du säger så har ju även detta tyg en massa vita ränder. Det är ju tråkigare när det inträffar på ett tyg som man verkligen tycker om, men det här är ju överkomligt!

Ceci sa...

Ojdå, det var ju inte så att det bara blev lite annorlunda färg om jag förstår dig rätt, shit, jag hade blivit tokig! Är det ett nytt tyg från butik?

GoSi sa...

Ja, det är helt nytt. Det fanns en lapp på rullen där dom hade skrivit att tyget kunde torrfälla...men mer än så gjorde det ju... Ska säga till i butiken, men har inte hunnit det ännu. Som tur var så är det ju bara ett par simpla byxor, det hade varit värre om jag suttit med något avancerat och så visar sig detta efter en tvätt!

BONGI sa...

Fast du - jag tyckte att de blev riktigt coola, som att tyget ska vara så! Länkar till din härliga blogg!

Kia sa...

verkligen illa att de tappade så mkt färg....inte alls kul ju.
Jag håller med Bongi om att det trotsallt gav en cool effekt. Dessutoim ser modellen på byxan superskön ut!