söndag 27 september 2009

Retrovantar av spill


Hösten är här och vantarnas tid börjar så smått...
Var evigheter sedan jag satt framför symaskinen, men idag i detta ruggiga väder kom min sylust tillbaka. Stack in i min lilla sybod och började knåpa, och detta blev alltså resultatet, fyra par tumlösa vantar till de allra minsta. Perfekt till sovstunden i vagnen, tyckte i alla fall jag när mina var småttingar.
De är fodrade med fleece inuti, och för första gången i mitt liv har jag vändsytt dem så de inte finns någon skavig söm inuti...lite klurigt men jag fixade det tillslut:)
Jag har verkligen inte varit ute i bloggvärlden sen i våras, så nu är det dax att glida omkring och kolla på allt fint som ni andra sybloggare har sytt under denna period...kommer garanterat få en massa inspiration:)
Hoppas nu att tid och lust kommer infinna sig resten av hösten!

17 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättefina!!

florin sa...

Söta!

Kattching sa...

åh vilka fina!

Palven sa...

Läckra :o)

angelmax sa...

jätte fina har oxå försökt mig på liknande vantar men jag får inte riktigt till det men du har verkligen lyckats

Thea sa...

Välkommen tebaks!
Jättehärliga vantar. Vilket pyssel att vändsy, kan tänka mig det blev fint.

Beata sa...

Vilka härliga vantar!

Retro Elephant sa...

Jättefina vantar!

//Lina

Gulligan sa...

vad kul att du är tillbaks!!! fina vantar!!!

Re-dizain sa...

Toppenfina! Påminner om bonkeli mini.

Malin sa...

ojoj, vilka härligt gulliga vantar du har sytt, ren inspiration!!!

lilla hjärtat sa...

Så härligt retro, älskar den i brunt och orange

LillaBarn sa...

Vad söta, vad pillrigt att vändsy så smått!!

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

The pyssler sa...

Jättepiffiga! /Mirre

Retro Elephant sa...

Jättefina!

//Lina

linnzan sa...

Vilka härliga vantar! De gör verkligen att man blir glad i vintermörkret.