söndag 8 februari 2009

Dagisklänning!


Jag hinner verkligen inte med syandet längre...så himla tråkigt! Fick i alla fall lite tid över idag och då passade jag på att sy en ny klänning till lilltjejen som blir mjuk och skön till dagis. Man får väl vara glad för det lilla, men ser verkligen fram emot en heldag i min lilla syverkstad.

8 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Fin klänning!

Ibland får man verkligen sy-ångest när alla är så himla produktiva och man själv inte hinner/orkar/har inspiration. Säkert får du mera tid snart för syendet! :)

//Lina

sygryn sa...

Jättefin klänning, jag har tänkt något liknande till min lilla tjej, så småningom...

OttoPippi sa...

Usch, ja!! Sådär känner jag ständigt inför sömnaden! Man hinner inte en trdjedel av vad man vill!!

Ursnygg klänning dock! Vill också göra ngt liknande till mina knodds :-)

Lilla K sa...

Jättefin! Nu har jag bestämt mig för att köpa det där underbara tyget så fort det kommer in igen... Annars kommer jag bara att sitta här *som nu* och titta på allt fint alla andra gör med det... =)

kilje sa...

Mysig! Ibland är det svårt för verkligheten att hinna med kreativiteten. Men tänk om man hade en massa tid och inga ideér...

Doris_Assar sa...

Jättefin! Hoppas du får lite mer sytid! En hel dag, det är ngt jag bara kan drömma om änsålänge ;-) (har 2 väldigt små¨kottar :-D )

Emma sa...

Vi verkar vara många som tycker vi har för lite sytid.... Tråkigt tycker jag.. :( Men vilken underbar klänning du hunnit knåpa ihop ändå :)

//Emma

Strömming sa...

Jättefin klänning! Ja visst är det tråkigt när man känner att man inte hinner med, så är det här med! Men då kan jag kanske glädja dig med att:

Du har en utmärkelse på min blogg! Känn inte att du måste skicka den vidare jag ville bara berätta att de som fick min award verkligen inspirerar mig! Och din blogg inspirerar mig verkligen!