lördag 8 november 2008

Mina kompletterande svar på "Give and Get 3"!

Ucsh, jag har verkligen inte haft tid för syandet och bloggandet det sista. Supertråkigt, men vad ska man göra när tiden inte räcker till... ?
Har en beställning på en skötväska och den har jag haft liggandes framme i syhörnan i 1 vecka nu. Har typ klippt en liten mönsterdel per kväll för att kunna säga att jag faktiskt har satt igång med projektet. Idag har jag tagit mig i kragen och suttit en lite längre stund med väskan och hoppas att den blir klar inom kort:)

Kom på att jag inte har svarat på de sista Give and Get frågorna till omgång 3, så det är dags för det nu. Mina andra svar finns att kika på här, och svar på dom två nya kommer här och nu.

Vad är en mysig vinterdag för dig?
En solig dag med ett snötäckt landskap tillsammans med min familj. Åka lite pulka och sen när man börjar känna sig hungrig och småfrusen ska vi sitta och värma oss framför elden med en grillad korv i handen. En härlig avslutning på en underbar dag är hemma i soffan softandes med tända ljus och gott tilltugg:)

Vad gillar du för slags julpynt?
Gillar ju inte när det står framme för mycket rassel och prassel, så enkla julpynt med en touch av modern form. Granen brukar vara klädd i vitt och silver. Annars gillar jag när det går i vitt med mycket gröna inslag med tex mossa, granris, lingonris!? Gillar att pynta mina egna kransar och blomsterarrangemang.

Inga kommentarer: