fredag 1 augusti 2008

Omlottis åter igen!


Det här tyget, som är ett gammalt påslakan, gillar jag jättemycket. Tycker att det passar så bra till klänningar då det blir som en bård nertill. Synd bara att det börjar tryta på det.

Skulle gärna behålla denna omlottis själv, men även den här ska till Björnhyltans Gårdsbutik. I början på kommande vecka ska jag köra dit mina grejor för lite beskådning för allmänheten. Allt kommer ju vara till försäljning, så vi får väl se hur det kommer gå. Hur som helst så ska det bli superkul att få en alldeles egen liten utställning!

Som sagt, har ni vägarna förbi Ambjörnarp i Västra Götaland så måste ni kika in på detta mysiga växthus där det är försäljning av ekologiska grönsaker, blommor och mina GoSi-prylar:)

6 kommentarer:

Syster Blå sa...

Super fin! Förstår att det är svårt att skiljas även från denna! Hur har det gått med produktionen inför utställningen? Du va ju lite orolig tidigare om jag inte minns fel...?=0)

Gulligan sa...

Vad fiiin! Spännande med utställningen! Du kommer att sälja bra;-)

Ett Tu Tre sa...

Fiin!Och så spännande att det närmar sig med utställningen, stort lycka till!

kia sa...

åh vilken fin. lycka till på utställningen!

Anna sa...

Åh! Fin har utställningen börjat? Jag har nu uppdaterat min hemsida med lite pyssel. HInner ju inte göra så mkt bara med barn som just börjat krypa supersnabbt och river i allt.

Nakiito sa...

Vilken fin modell och jättefint tyg. Denna och allt annat kommer att sälja som smör...