lördag 26 juli 2008

Tusen tusen tack Naima´s!!!Kolla här vilket underbart konstverk!

Denna superduperfina klänning har jag bytt till mig av Naima´s design. Jag är ju helt såld på hennes fina alster och var bara tvungen att köpa en fin liten klänning till dottern, klänningälskare som jag är. Naima´s förslag var att vi skulle byta denna mot att jag gör en uggleklänning till hennes dotter. Lätt val, eller hur?

Hon är helt otrolig. Jag fick ge lite färgförslag och då skrev jag att allt mellan rött och rosa gillar vi, men att grönt tillhör också favoritfärgerna. Ja, självklart fixar Naima´s design detta. Hon gör en blandning av alltihopa till en helt fantastisk klänning, som kommer bli favoriten här framöver:)

Inte nog med det, hon skickade med en jättesöt tillhörande solhatt som bonus också! Tack och åter igen supertack! Min del av bytet kommer snart!

3 kommentarer:

Naíma´s sa...

�h s� fin den blev p�. Jag var ju lite orolig f�r att den skulle vara f�r stor. S� glad jag blir �ver det du skriver TACK.

á Yeliqa sa...

Jasså var det hit denna helt underbara klänning hamnade :) Stort grattis!!! Denna klänning är verkligen något alldelens utöver det vanliga

Tanjis sa...

Åh, jag såg denna klänningen på Naima´s blogg och tyckte att de var underbar!
Kul att den vart så fin på din lilla tjej och vad perfekt med en solhatt till!
Du syr ju också jättefina saker!

Mvh Tanjis