tisdag 10 juni 2008

Ytterligare en midsommarklänning...


Hmm, hur ska jag göra nu??? Blev så himla sugen på att göra en till klänning i denna modell när jag ändå var i farten, och helt plötsligt har jag två midsommarklänningar:) Nu blev jag så himla sugen på den här också...tösen kan inte ha mer klänningar....och framför allt kan hon ju inte ha på sig två klänningar år gången!

Jaja, det blir väl till att lägga på hög som vanligt. Det är i alla fall en rolig modell att sy och för en gång skull har jag ritat av mönstret som jag gjort. Annars när jag går på känn så skippar jag alltid den delen av ren lathet, men denna gång var jag redig!!! Tur, då blir det ännu enklare till nästa gång:)

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jösses!!! En till!!! Trodde först jag såg dubbelt :-) :-) Dom är verkligen huuuur fina som helst dina "midsomarklänningar". Denna blev minst lika fint! Ett angweläget dilemma dock: Ska min dotter ha en fin eller en fin midsommarklänning på sig i midsomar :-) :-)

á Yeliqa sa...

Vilken härlig modell på klänningarna. Gillar dem båda och förstår ditt dilemma :) Kanske kan hon ha en före och den andra efter glassen eller gräddtårtan:)

Gulligan sa...

Jättefina klänningar!! Gillar tyget på denna!!!

Retro Elephant sa...

Du har verkligen lyckats med dessa små söta klänningar =)