torsdag 19 juni 2008

Uggle-kit!

Här kommer ett litet kit i ugglorna, en praktisk omlottbody och en babyfilt med turkos baksida. Denna gång har jag tvättat velouren innan så att det inte ska fälla på den vita bakgrunden.

Gjorde en dundertabbe förra gången när jag gjorde en liknande filt till en nyfödd i det röda uggletyget med röd baksida. Jag hoppade över tvättningen, dum som jag var, och vad tror ni hände? Ja just det, alldeles rätt, det blev röda ugglor på rosa bakgrund istället. Lite pinsamt när det är en beställning! Dessutom berodde det röda ugglevalet på att man inte visste om det var en liten flicka eller pojke som låg i magen, och då var det ju inte så roligt för mamman när hon precis innan bb tvättar upp filten och ut kommer en riktig tjejfilt. Jag hade turen på min sida, det blev en liten tös och dom behöll filten ändå, tyckte att den var fin som den var i sitt nya utseende.

Nog om missfärgningar, denna lilla uggle-present ska hamna hos våra kompisar som nyligen fick barn. Hoppas att det kommer uppskattas!

Tyget kommer, som vanligt, ifrån Jofotex och mönstret är hämtat ur Ottobre.

5 kommentarer:

Susanna sa...

OOps, lite pinsamt när gejorna ändrar färg, mentur att de gillade den ändå! Rött kan ju vara lite så med att fälla färg!

Det här kittet blev superfint! Det kommer säkert att uppskattas av föräldrarna!

Glad midsommar!

á Yeliqa sa...

Jättefint kit :)
Jag har själv varit med om ett litet missöde med tvättningen nyligen och det är verkligen inte kul :( Nu drabbade det visserligen bara mig själv och i slutändan gick allt bra, men så jobbigt det måste ha känts när det var en beställning. Tur att beställaren ändå var nöjd med filten :)

OttoPippi sa...

Ja, usch ja!! Missfärgad tvätt är INTE kul. Yut i oturen ändå! Och man lär sig ju av sina misstag! Detta var ett jättefint set!

linnzan sa...

De ser super fina ut! Och jag är så glad att jag har uggletyg också nu. Inspireras så av dina fina ugglor

jejja_79 sa...

ugglorna gör sig verkligen super som liten body och filt.... ägaren av detta fina set kommer bli snyggast i stan =)