söndag 4 maj 2008

Lite fynd och en mössa!Jag har knappt rört min maskin i dessa fina dagar. Det är ju så underbart att sommaren snart är här, allt blir så mycket lättare och roligare med lite sol. Idag har jag varit på en uteloppis, och som ni förstår så kunde det inte bli bättre...folket var som galna men det var väl vårkänslorna som gjorde sitt!

Det fanns inte så jättemycket textilier, men lite var man ju tvungen att handla...man kan inte gå tomhänt från en loppis, eller hur? Allt detta fick jag för 30 kronor och det var ju överkomligt tycker jag:) Det är mycket smådukar som jag tänkte göra bind- och tampongväskor av.
Det enda som har blivit gjort på syfronten i helgen är en beställning av en vårmössa. Det är faktiskt ganska så skönt att släppa syandet för en stund och bara njuuta för att hämta nya tag. Känns faktiskt lite tungt för tillfället, har inte riktigt lusten att sätta mig framför nålen och tråden. Hoppas på att detta ska komma tillbaka snart igen!

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

30 spänn! Ja, då har du ju fyndat! Håler med om solen och våren. tror de flesta av oss syr lite mindre just nu...

linnzan sa...

Vilket fynd du har gjort! Blir lite avundsjuk, men det är väl bara att spana in lite loppisar i det fina vädret

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Du gör fina mössor och bodysarna blev bra också...super modell det där. /Karolina

beas barnslikheter sa...

Vilka underbara tyger, hoppas att inspirationen snart återkommer...annars är det ju inte HELT fel att vara ute i den värmande solen heller. :-D