fredag 4 april 2008

Färgglad vårjackaUsch, den här veckan har det inte hänt så mycket på sysidan. Vi har precis börjat bygga ut vårt hus, så det är lite annat som händer här hemma just för tillfället. Detta kommer innebära en betydligt större och mer praktisk syhörna för mig...tjoho!!!! Jag kommer få ett alldeles eget inrett rum i garaget på ca 25 kvadrat. Jag längtar sååå tills det kommer bli färdigt...just nu är jag inklämd i ett litet hörn i vårt TV-rum och det ligger tyger och mönster precis överallt huller om buller, hittar typ ingenting!

Jaja, nog om det! Jag har i alla fall hunnit sy en liten vårjacka till tösen i veckan och jag blev nöjd med resultatet. Lilltjejen blev jättesöt i dessa färgstarka färger, ska försöka få henne på bild snart!

12 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Oj, ett syrum på 25 kvm skulle inte als kännas fel. Tänk, då skulle man tom kunna ha ett eget klippbord :):):)
Vårjackan blev verkligen jättefin och jag kan tänka mig att färgerna passar jättebra på lilltösen :)

OttoPippi sa...

Jag är då i alla fall jätteimpad över hur du hunnit med en jacka när ni bygger ut huset!!! Undrar om man skulle våga sig på att sy en jacka...? Tycker att din blev SUPER!!! Var har du hittat mönstret? Hur gick du tillväga?Och - jag vet hur det är att vänta på et syrum (även om mitt snarare kommer att bli ett krypin, inga klippbord där inte :)

Gulligan sa...

Åh ett syrum låter helt underbart!!!Jackan blev så fin..

Mimmi sa...

Den som väntar på något gott... ;-) Lyckliga dig!

Ett Tu Tre sa...

Så härligt med ett eget rum, det kan man behöva ibland, och jackan är verkligen härlig. Hon kommer att bli finast i sandlådan din dotter.

BONGI sa...

Jättefin!!!!!

PiraPäron sa...

Superfin jacka och jag bara älskar färgerna! Har själv införskaffat mig en röd vårjacka.
Ser fram emot livebilderna!

GoSi sa...

Tack för era snälla kommentarer, alltid lika roligt när andra tycker det man gör är fint!

florin sa...

Underbart med eget syrum, grattis! Jag vet inte vad jag skulel ta mig till utanvårat arbetsrum, vi har rum där vi syr, jobbar med smycken och hänger vid datorn och det är verkligen toppen!

Jackan är underbar!!!!!

Jes sa...

otroligt fin jacka, snygg modell & underbart tygval.

Lucia sa...

Wow vilket tyg och underbar modell, om jag inte föder barn imorgon så blir projektet definitivt en vår jacka till min son.
Grattis till syrummet, det var det första jag fixade när vi köpte vårt hus för två år sedan och det finns inget bättre än att ha ett alldeles eget rum.

Retro Elephant sa...

Vad kul att du gillade min sida och nu hittade jag också till din :) Vilka fina kläder och väskor du syr! Älskade denna fina jacka, supersnyggt tyg.