söndag 24 maj 2009

Trippel i klänningar!

Vårt internet har ballat ur fullständigt, men idag verkar det som att det vill vara med igen. Jag har inte så värstans mycket att blogga om, trots den långa internet-frånvaron, men lite har det i alla fall blivit.

Detta är den klänning som var tänkt till kompisarnas namngivning. Provklänningen, i inlägget under, gjorde jag med vanligt knyt där bak vid halslinningen. Denna gjorde jag med tryckknappar hela vägen ner på bakstycket, underlättar påklädningen en aning:)
Som sagt, detta var ju tänkt som provklänning till namngivning, men det blev den här som slutligen lilla I fick ha på sig denna högtidliga dag. Jag har gjort en liten ändring bara, förlängt den med hjärttyget nertill sen förra inlägget. Innan var det mer som en tunika och nu blev det istället en lång klänning som passade bättre till detta tillfälle.
Kompisarna blev nöjda med båda klänningarna och behöll dem, trots att det var tänkt tvärtom ifrån början...rosor till namngivning och hjärtan till sommaren:)
Slutligen, såhär såg dottern ut på sin 2-årsdag. Hemmasydd klänning i gammalt påslakan skänkt ifrån min moster. Tycker så himla mycket om tyget, riktigt vårigt.

2 kommentarer:

anna sa...

Åh så mycket fint!!

Anonym sa...

fina klänningar!! så fin tjejen var på sin födelsedag!!!
//Gulligan