fredag 20 mars 2009

Mitt superfina Give&Get-paket!


Jag hade äran att få mitt paket redan förra veckan, men har tyvärr inte hunnit blogga om det än. Här kommer i alla fall mina fina saker som jag blev jätteglad över. Tack mina kära hemlisvän, du gjorde min dag när detta fanns att hämta i brevlådan:)


Klänningälskare som jag är, så gick självklart den här klänningen i jättegulligt svamptyg hem. Jag gillar rött, rosa och grönt, allt detta i samma plagg...superfint:)
Min pojk blev ju, som väntat, eld och lågor över sin nya mössa med flygplan på. En mössa som kommer användas flitigt här framöver i vårsolen.


De medskickade tygerna var ett jättehärligt velourtyg i underbara vårfärger och en muddväv i samma nyans. Är redan sugen att sätta saxen i dessa och sy något vårigt till lilltjejen. Kommer kanske något bildbevis på detta här framöver.

Dessutom fick jag massa roliga och användbara pysseltillbehör. Sist, men inte minst, GOOODIS precis i min smak. Det slank ju ner fortare än fortast, men de söta chokladhararna har jag faktiskt sparat till rätt tillfälle...men det är ju inte säkert att de finns kvar trots det till påsk:)

Tack än en gång min hemlisvän. Jag blev verkligen jättenöjd över mitt välfyllda paket!

4 kommentarer:

Strömming sa...

Fint paket! Mössan avslöjade givaren! Iallafall för mig!

Anonym sa...

Hej, vad roligt att du blev nöjd :) ! Alltid lite pirrigt när man skickar... men oxå alltid lika roligt att fixa med paketet :) !!!
Hoppas att kläderna ska passa bra!
/Hemlige vännen

OttoPippi sa...

Härligt paket!!!!! Jag förstår att du blev nöjd! Det är så himla kul det här med Give and Get:en!

Doris_Assar sa...

Jättefint härligt paket!! :-)