måndag 23 februari 2009

Det hjärtiga loppisfyndet blev en klänning!


När jag börjar med en modell så blir det nästan alltid två likadana i rena farten. Dessa hängselklänningar är ju så himla fina och ett plus i kanten är ju förstås att de är ganska så lätta att sy. Dagens klänning blev alltså en repris på gårdagens, enda skillnaden är storlek och tyg. Hoppade faktiskt över riktiga knappar och gjorde snabbvarianten, tryckknappar.
Klänningen är inte helfodrad, bara vid ärm- och halslinning.
Jag hade faktiskt en ganska så lyckad loppisrunda förra helgen, kom hem med två fulla påsar med olika sytillbehör. Detta underbara hjärtetyg kom jag bland annat över, inte så stor bit, men tillräcklig för den här 62:an. Kan kanske bli en liten kjol också, annars får det bli småväskor eller något liknande.

8 kommentarer:

sygryn sa...

Superduperfin!! Älskar hjärtantyger!

Ceci sa...

Åhh, vilket fint tyg!!! Det finns mycket fler fina tyger till flickor än pojkar när man tänker efter... lite synd...

OttoPippi sa...

Dom är så fins dina klänningar!!! Vad härligt med loppisfynd!

Lilla K sa...

Så söt den var! Ska också ut och fynda lite snart hoppas jag! Hittade du mönstret?

Strömming sa...

så vackert tyg!

Gulligan sa...

Så söt!! tyget är så fint!!

Anna sa...

Mässan är nog i helgen tror jag att jag såg i tidningen. Lät kul men jag ska på målarkurs hela helgen tyvärr... eller tyvärr och tyvärr...hehe det är ju rätt kul det med! Känner att måla går lättare än att sy sysn inte så tydligt om man slarvar lite ;-)

vouffen sa...

Så söt! Och vilket underbart tyg, med "hjärtor" som min lilla tjej säger ;) ! Vart gör alla sina fantastiska loppisfund?! Tycker aldrig jag hittar nåt...