söndag 22 februari 2009

Det är ju så kul med klänningar!


Ja, jag erkänner...jag är löjligt förtjust i klänningar. Kan inte få nog av dem, så helgens syprojekt fick bli en ny klänningmodell. Brukar vara lite skraj för att sy knapphål, fall ifall det blir fel och så är ett plagg förstört. Idag tog jag tag i min rädsla och upptäckte till min förvåning att det faktiskt inte var det minsta läskigt...jag klarade det galant.

Den mindre roliga delen, och en ytterligare bidragande del till att jag inte syr i knappar i plaggen, är att jag inte har knapp-pressarfoten till min lånade maskin hemma. Detta medför ju att jag måste sy i knapparna för hand, riktigt tråkigt, men som sagt, idag tog jag mig i kragen och utförde även detta.

Nu ska jag ut i det fina vädret och leka med barnen. Vi har haft magsjuka i helgen, så luft är något som verkligen behövs så vi blir pigga igen.

4 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Krya på er! Ja, känningar kan man inte få för många av! :-)

Ceci sa...

Härliga färger! Jag är alldeles för feg för att matcha tyger tror jag =)

Hello sa...

Men du - min maskin har inte ens en knappressarfot utan de tycker att man bara ska ta bort pressarfoten och låta "pinnen" som man fäster pressarfoten i (den man tar upp och ner för att höja och sänka pressarfoten) hålla i knappen. Det kanske kan funka?

Strömming sa...

Snygg klänning!

Jag gör precis som Hello med knappar. använder pinnen som pressarfoten sitter på när jag syr knappar!