onsdag 17 september 2008

Kameran är BOOORTA!!!

Just nu är jag inte på humör...min lilla skruttunge har slarvat bort min kamera! Har letat igenom hela huset och försökt tänka vart en ettåring kan ha sina gömmor, men förgäves!!! Kan inte förstå hur dom bara kan trolla bort saker och ting, och fort går det också.

Hon har redan lyckats slarva bort min mobil,, och jag är säker på att den ligger någonstans här i huset. Kommer väl fram typ om ett år eller två på det mest underligaste stället. Som sagt, det var ju bara till att köpa en ny telefon, men jag är inte riktigt lika sugen på att spendera pengar på en ny kamera. Den var ju relativt ny, suck och pust....!!!!

Är det någon som har några tips om bra kameragömmor så tar jag tacksamt emot dessa:)

7 kommentarer:

[ LiEmEl ] sa...

vet precis hur du känner dej, samma sak händer här jämt o ständigt men för det mesta hittar vi grejerna instoppad ei kuddfodral lr täcken till slut, men gud va vi leta innan vi kom på att hon had edet som gömmor =)
sist var det i en soffkudde med dragkedja o den var fint igendragen igen.
hoppas du hittar eran kamera o det snart!!

Anonym sa...

hihi vad irriterande sött!!! De är som underbara de små liven... oftast i alla fall! Hoppas du hittar den, ligger nog väl instoppad i någon liten kläd/ tindnings/leksaks/tyg (osv) gömma.

lilla hjärtat sa...

De är roliga de små liven...men de tycker väl det är kul att plocka med saker de ser oss greja med ; ) vår kille var välldigt förtjust i skor ett tag, gick och plocka ställde undan och gömde lite smått och gott i dem. Hans första par dagis skor (började i Aug.) är fortfarande borta. släng inga sopor innan ni sökt igenom påsen. Lycka till med letandet

gosi sa...

Tackar för era tips!!! Jag har precis sökt igenom alla våra sopor från bajspåsen till komposthinken. Inte så mysigt, men tydligen nödvändigt för i påsen där alla sura illaluktande gamla fil och mjölkkartonger ligger hittade jag längst ner väl gömt en miniräknare och en väldigt efterlängtad KAMERA!!! Vilken jä.la tur att inte den påsen åkte till pappersinsamlingen idag... Denna lilla rackartös!

Anonym sa...

Det där känner jag också igen. Jag vet inte hur många gånger vi letat oss tokiga efter Litens älskade "gokoll", tillika vår för tvn absolut nödvändiga fjärrkontroll.Den har legat i soporna, i syskonens bokyhylla, i min ryggsäck och på andra mer eller mindre omöjliga ställen. En gång var den borta i 2 månader...

fante sa...

Kul att ni hittade den och hoppas att den mår bra efter sin lilla utflykt ;-) Hos oss göms en del grejer i lådan under spisen, alltså den där man kan ha långpannor ... Men var han har gömt ett lock till leksaksburkarna vet vi inte än. Det har varit borta i ca 4 månader nu. Det kan inte ha åkt ut med soporna, för vi har lås på det skåpet.

lilla hjärtat sa...

Va bra att du fann den och lite till, kul att jag kunde hjälpa till ; ) Ja, man vet aldrig vad som kan hamna där...undrar hur mycket man har slängt??