måndag 8 september 2008

John-Blund jacka!



Här mannekänger lillgrabben stolt i sin nya John-Blund jacka. Jag tror att han blev ganska så nöjd med mammas syande, men det viktigaste var inte att John-Blund fanns med på tyget utan bara kossan var med så var allt bra:) Jaja, det var nog inte för den som jag budade hem detta tyg för en aningens för mycket på tradera.

Jackmodellen är från en gammal ottobre med lite ändringar, men jäklar va dom är stora i storlekarna. Som ni ser har han lite att växa i, så i vår är den nog alldeles perfekt.

17 kommentarer:

Cecilia sa...

Läckert. Vad snyggt det blev med det bruna tillsammans med denim, klassiskt och fint.

Kalunji040 sa...

wow... va snygg den är. Oj, den får användas flitigt och mannekängas vid alla tillfällen i höst. Lillkillen ommer att vara finast i stan.

prickig design sa...

Vilken läcker jacka!!

lilla hjärtat sa...

Oj, så snygg den är. Han blir helt klart den coolaste killen på gatan i den jackan. Håller med om att det var fint med brunt och denim. Länkar till dig, hoppas det är ok.

Anonym sa...

Skit snygg!! Han kan allt vara lycklig din grabb för att han har en sån suverrän mamma på att sy! Inte alla barn som får ha på sig sådana där snygga jackor!

Strömming sa...

Wow vad snyggt!!! det är väl bra att han har något att växa i i höst! Kanske tom räcker till våren!

Anonym sa...

ÅH! Fin det är. Jag har sytt efter mitt första mönster nu. En mössa :-D Finns på hemsidan att beskåda. Köper du mest tyg på tradera? Svårt att hitta bra på loppis tycker jag.

Villa Nystuga sa...

Härlig kombination av tyger! Killen kommer bli poppis i vår :)

jejja79 sa...

Man kan ju inte bli annat än helt förälskad i denna jacka. Kul att kunna få ut något snyggt av tyg som kostar skjortan..... =)

Anonym sa...

Supersnygg!!!
//Gulligan

Anonym sa...

Jättefin jacka!

Anonym sa...

hejhej...Alltid lika kul att kika in på din blogg & se allt nytt du skapar!...vi får ta ett snack om min "framtida" GoSi skötväska.. ha de bra! kram Josse

OttoPippi sa...

Härligt personlig! Vad du är duktig!

Anonym sa...

Wow, den var bara sååå läcker! Den ser så skön ut också!

Naíma´s sa...

Den här är ju bara såååååååååååååå snygg.

gosi sa...

Tack för alla era snälla kommentarer! Det är så himla roligt att få:)...

Lotta Sultan sa...

vilken söt jacka!
fina saker du gör!