torsdag 14 augusti 2008

Kopia av en Naima´s-klänning...


En av mina favoritbloggare är, som jag nämnt många gånger tidigare, naima´s design med sina underbara klänningar, färg- och mönsterkombinationer. Vi gjorde ett byte för ett tag sedan där min dotter fick en sådan här modell och som snabbt blev ett av plaggen som används mest för tillfället här hemma.

Därför var jag ju bara tvungen att prova på denna klänningmodell. Naima är ju som sagt otroligt duktig på att blanda allt i en salig blandning och ändå så blir det superduper. Själv är jag en aning sparsam med det, men skulle vilja våga mer och nu har jag i denna klänning i alla fall lyckats kombinera ihop blommigt och prickigt...inte illa:) Hoppas att det var okej med en liten kopia Naima´s?

9 kommentarer:

Galenmama sa...

Men gud vad snygg den var ! Vilka tyger, helt underbara ! Skitsnygg helt enkelt. Önskar jag hade en liten tjej att sy sånt till *S*

Syster Blå sa...

Super fin!!!Ja,hennes klänningar är helt underbara.

Naíma´s sa...

Åh så fin den blev! Gillar kombinationen. Tycker bara kul att du gillade klänningen:) Den här modellen är så himla bra, enkel och sitter snyggt på.

OttoPippi sa...

Jättefin kläning! Jag beundrar verkligen också Naimas för hennes urftuffa stil!!! Tycker du har lyckats super här!!

Nakiito sa...

Kläningen blev jättefin. Jag gillar också Naima och hennes sett att se på tyger och mönster. Superfin!!! Kanske kan också försöka mig på en till min flicka? mmmm...

Retro Elephant sa...

Superfin och snygg tygkombination!
Jag köpte mina spännen på vår lokala tygbutik men jag måste lämna tillbaka dem för de fungerade inte som de skulle. Om jag får tag på några som verkligen fungerar så kan jag tänka mig att sälja ett par till dig :)

//Lina

GoSi sa...

Tack för alla era vänliga kommentarer, jag blir jätteglad av att läsa dessa ord!

Lina: Det vore jättegulligt om jag fick köpa några spännen av dig om du får tag på några. Hör av dig så fort det blir aktuellt:)

kia sa...

men vilken fin....helt underbar kombination av tyger.

jejja_79 sa...

naimais klänningar börjar bli riktigt poppis i bloggvärlden =) Kul att se på andras variationer och tygkombos. Avundas de som matchar tyger så där självklart och snyggt. Superfin och kul tygmix. =)