söndag 16 mars 2008

Mina första loppisfynd!


Det är ganska så lugnt på syfronten för tillfället, håller på att pula med en skötväskemodell som jag har fått en beställning på. Har aldrig gjort någon tidigare så jag måste fundera lite först på bra lösningar innan jag sätter saxen i tyget:)

Däremot så har jag varit på min första loppisrunda på jakt efter roliga tyger, och nu förstår jag ju att det är så här man måste gå till väga för att inhandla mycket tyger för liten peng. Innan har jag bara handlat retrotygerna på tradera och där brukar priset inte bli det bästa och dessutom har man ingen chans att inspektera det man köper...har ju hänt ett par gånger att man blir besviken när en liten utsliten stump av ett gammalt påslakan dimper ner i brevlådan.

Det största fyndet är nog böckerna. Jag köpte "Sy till barnen 62-98 centilong" på tradera för 360kr för ett tag sedan. Här på loppis ville de nästan skänka bort böckerna. Dom visste inte riktigt vad dom skulle ta så dom sa, ja ge oss 2-3kr så blir det väl bra. Ganska så hyffsat tycker jag nog allt:)

6 kommentarer:

Kia sa...

fina tyger o avis blir man ju på böckerna! Grattis till fynden!

Naíma´s sa...

Vilka fynd du har gjort! Jag blir faktist lite avis jag med :)

Justine sa...

Måste bara säga att efter att ha kikat på din blogg bli man inspirerad!

Gulligan sa...

Grattis!Det är så kul att fynda!

Emma sa...

Hej.
Brukar kolla i hos dig med jämna mellan rum. Jag satte ut en annons att jag sökte gamla mönster. Om du visste vilket gensvar!! Kolla runt lite bland de äldre du känner!!
Ha de gott, å lycka till med fynden!
Kika gärna tillbaka.
Emma

Ett Tu Tre sa...

Grattis till loppisfynden! Tygerna ser fina ut, och det är helt klart en fördel att kunna klämma och känna innan man slår till.