tisdag 19 februari 2008

Vanliga muddisar!


Den sista tiden känns det som att lilltjejen har väldigt lite byxor som är sköna att krypa runt i, så dagens syprojekt fick bli ett par cerisa muddbyxor. Både velouren och muddväven kommer som vanligt ifrån Skroten, en tygaffär som ligger här i krokarna.
Jag har för första gången använt mig av ett förenklat byxmönster ifrån Ottobre (nr 6/2007), och det verkar funka bra så det blir nog fler gånger det kommer komma till användning.

Nästa projekt får nog bli någon matchande enkel överdel. Vi får se om dagen har några mer sytillfällen att erbjuda...är ju inte så säkert med två småttingar i huset!

5 kommentarer:

Gulligan sa...

Vilka fina..det e bra med muddbyxor, tycker de är så sköna,,vill själv också ha:)

Ceci sa...

så söta! jag är verkligen ingen rosa tjej men jag bara älskar rosa ändå!! Måste också passa på att tacka så hemskt mycket för alla kommentarer på min blogg...

DORIS DAISY sa...

Mycket gulliga byxor! Du har fel, det är nog jag so är den sista av sybloggare som inte har gjort en dagisväska. Kanske blir en endera dagen...

Florin sa...

De där brallorna var verkligen jätet gulliga! Å jag someg inte är så mycket för rosa...

Har skjortan kommit???

GoSi sa...

Florin: Ja, nu har den kommit! Pojken blev bara sååå lycklig när han fick se sin nya Emil-skjorta. Det skulle bli hans nya favorittröja sa han:) Ska försöka hinna med att lägga in en bild på den sen. Tack än en gång!